خواص ويژه روغن حيواني در مصارف روزانه براي گسترش سلامتي

۴ بازديد

روغن حيواني  براي مدت طولاني يكي از مواد اصلي در غذاهاي آسيايي بوده است و اخيراً در محافل خاصي در جاهاي ديگر بسيار محبوب شده است. و در سراسر كره زمين در حال وارد شدن به سبد غذايي همگان است.

 

برخي از مردم آن را به عنوان جايگزيني براي كره كه فوايد بيشتري به همراه دارد، تحسين مي كنند.

 

با اين حال، برخي ديگر اين سوال را مطرح مي‌كنند كه آيا روغن روغني نسبت به كره معمولي برتري دارد يا حتي ممكن است خطراتي براي سلامتي داشته باشد.

 

اين مقاله نگاهي در روغن حيواني به روغن گاوي و نحوه مقايسه آن با كره دارد.

 

روغن حيواني چيست؟

 

روغن حيواني نوعي كره شفاف شده است. چربي آن بيشتر از كره است، زيرا آب و مواد جامد شير آن حذف شده است.

 

هزاران سال است كه در فرهنگ هند و پاكستان و ايران بزرگ و فاتح زمين استفاده مي شود. اين اصطلاح از كلمه سانسكريت به معناي "پاشيده شده" گرفته شده است. روغن كرمانشاهي براي جلوگيري  از فاسد شدن كره در هواي گرم ساخته شده است.

 

علاوه بر پخت و پز، در سيستم طب جايگزين هندي آيورودا، كه در آن به عنوان گريتا شناخته مي شود، استفاده مي شود.

 

با توجه به اينكه مواد جامد شير آن حذف شده است، نيازي به يخچال ندارد و مي توان آن را براي چندين ماه در دماي اتاق نگهداري كرد. در واقع، مانند روغن نباتي ،رروغن حيواني نيز ممكن است زماني كه در دماي سرد نگهداري شود، جامد شود.

صد البته خريد روغن حيواني كرمانشاهي با توجه به ميزان كيفيت آن متغير خواهد بود. اگر بهترين روغن محلي در ايران را مي خواهيد، روي همين لينك كليك كنيد.

 

 

روغن محلي چگونه ساخته مي شود؟

 

روغن گاوي با حرارت دادن كره براي جدا كردن بخش جامد مايع و شير از چربي به دست مي آيد.

 

ابتدا كره را مي جوشانند تا مايع آن تبخير شود و مواد جامد شير در ته ظرف بنشيند و  خود روغن كاملا طلايي  شود.

 

در مرحله بعد روغن با روغن حيواني مانده را مي گذاريم تا خنك شود. سپس قبل از انتقال به شيشه ها يا ظروف صاف مي شود.

 

مي توان آن را به راحتي در خانه با استفاده از كره محلي اصل درست كرد.

 

 

شباهت روغن حيواني با كره

 

روغن گاوي و كره داراي تركيبات غذايي و خواص آشپزي مشابهي هستند، اگرچه تفاوت هاي كمي وجود دارد.

 

كالري و مواد مغذي

 

در زير اطلاعات تغذيه اي يك قاشق غذاخوري (14 گرم) روغن گاوي و كره آمده است:

 

مواد تشكيل دهنده روغن حيواني و كره

 

  • كالري روغن 123  كره 100
  • چربي روغن 14 گرم كره 11 گرم
  • چربي اشباع شده روغن 9 گرم كره 7 گرم
  • چربي تك غيراشباع روغن 4 گرم كره 3 گرم
  • چربي اشباع نشده روغن 0.5 گرم كره 0.5 گرم
  • پروتئين مقادير كمياب است
  • كربوهيدرات ها مقادير كمي دارند
  • هر دو حاوي تقريباً 100? كالري از چربي هستند.

 

 

روغن گاوي اصل داراي غلظت بيشتري نسبت به كره است. گرم به گرم، كمي بيشتر اسيد بوتيريك و ساير چربي هاي اشباع با زنجيره كوتاه را فراهم مي كند.

 

مطالعات آزمايشگاهي و حيواني نشان مي دهد كه اين چربي ها ممكن است التهاب را كاهش داده و سلامت روده را ارتقا دهند.

 

همچنين مقدار كمي بالاتر از اسيد لينولئيك مزدوج است، يك چربي غيراشباع چندگانه كه مي تواند به افزايش از دست دادن چربي هاي مضر كمك كند.

 

به طور كلي، تفاوت بين اين دو كوچك است و انتخاب يكي از ديگري احتمالاً تأثير قابل توجهي بر سلامت شما نخواهد داشت.

 

با اين حال، روغن محلي گاوي  كاملاً عاري از قند شير لاكتوز و پروتئين شير كازئين است، در حالي كه كره حاوي مقادير كمي از هر كدام است. براي افرادي كه به اين اجزاي لبني آلرژي يا حساسيت دارند، روغن حيواني انتخاب بهتري است.

 

مصارف آشپزي روغن كرمانشاهي

 

كره و روغن محلي از اسيدهاي چرب اشباع شده هستند كه مي توانند دماي بالا را بدون آسيب رساندن تحمل كنند.

 

همچنين به نظر مي رسد كه گرم كردن روغن حيواني نسبت به حرارت دادن روغن هاي صنعتي و گياهي و دانه ها، تركيب سمي آكريل آميد بسيار كمتري توليد مي كند. پس از تمام روغن هاي كم خطر تر و بي ضرر تر محسوب مي شود.

 

در واقع، يك مطالعه نشان داد كه روغن سويا بيش از 10 برابر آكريل آميد توليد مي كند كه هر كدام تا دماي 320 درجه فارنهايت (160 درجه سانتيگراد) گرم مي شود.

 

علاوه بر اين، روغن حيوانيچي نقطه دود بالايي دارد، يعني دمايي كه در آن چربي‌ها فرار مي‌شوند و شروع به دود كردن مي‌كنند.

 

نقطه دود آن 485 درجه فارنهايت (250 درجه سانتيگراد) است كه به طور قابل ملاحظه اي بالاتر از نقطه دود كره 350 درجه فارنهايت (175 درجه سانتيگراد) است. بنابراين، هنگام پخت و پز در دماي بسيار بالا، روغن حيواني مزيت مشخصي نسبت به كره دارد.

 

با اين حال، در حالي كه روغن حيواني اصل در حرارت بالا پايدارتر است، كره ممكن است براي پخت و پز در دماهاي پايين تر به دليل طعم شيرين تر و خامه اي آن مناسب تر باشد.

 

خلاصه

روغن كرمانشاهي و كره داراي پروفايل هاي تغذيه اي مشابهي هستند، اما ممكن است براي افرادي كه حساسيت به لاكتوز يا كازئين دارند، روغن حيوانيلاس انتخاب بهتري باشد. در حالي كه روغن روغني معمولا براي پخت و پز در دماي بالا بهتر است، كره طعم شيرين تري دارد كه ممكن است براي پخت مناسب تر باشد.

 

فوايد روغن حيواني

 

به لطف مشخصات مواد مغذي چشم گير روغن حيواني با چندين فوايد سلامتي همراه شده است.

 

در اينجا چند مورد از فوايد بالقوه روغن حيواني آورده شده است:

 

  • ممكن است التهاب روده را كاهش دهد. روغن كرمانشاهي منبع عالي اسيد بوتيريك است، يك اسيد چرب با زنجيره كوتاه كه با سطوح پايين‌تر التهاب و بهبود سلامت گوارش در مطالعات انساني و حيواني مرتبط است.
  • سرشار از اسيد لينولئيك كونژوگه. برخي تحروغن حيوانيقات نشان مي دهد كه اسيد لينولئيك مزدوج ممكن است براي شرايطي مانند سرطان، كلسترول بالا و چاروغن حيواني مفيد باشد.
  • مصرف ويتامين A را افزايش مي دهد. گيلاس مي تواند به افزايش مصرف ويتامين A كمك كند، يك ويتامين محلول در چربي كه براي حفظ سلامت چشم، سلامت پوست، عملكرد سيستم ايمني و موارد ديگر مهم است.
  • مي تواند از سلامت قلب حمايت كند. روغن كرمانشاهي سرشار از اسيدهاي چرب امگا 3 است كه ممكن است به كاهش التهاب و محافظت در برابر بيماري قلبي كمك كند.

 

 

 

خلاصه

 

روغن كرمانشاهي سرشار از مواد مغذي مهم مانند ويتامين A، اسيدهاي چرب امگا 3 و اسيد لينولئيك مزدوج است. همچنين ممكن است به كاهش التهاب روده و حمايت از سلامت قلب كمك كند.

 

عوارض احتمالي

 

پاسخ افراد به مصرف چربي هاي اشباع شده بسيار متغير است.

 

كساني كه سطح كلسترول بد (LDL) آنها در پاسخ به مصرف بالاي چربي هاي اشباع شده افزايش مي يابد، ممكن است بخواهند مصرف روغن يا كره خود را به 1 تا 2 قاشق غذاخوري در روز محدود كنند.

 

نگراني ديگر اين است كه در طول توليد روغن گاوي در حرارت بالا، ممكن است كلسترول آن اكسيد شود. كلسترول اكسيد شده با افزايش خطر ابتلا به چندين بيماري از جمله بيماري قلبي مرتبط است. اما به هر ترتيب با توجه به نقطه دود بالا در ميان تمام روغن هاي توليد شده در جهان، اين روغن سالم ترين است.

 

 

طرز تهيه روغ زرد گاوي

 

 

  • روغن زرد گاوي به راحتي در خانه با استفاده از يك ماده ساده درست مي شود: كره محلي اصل
  • براي شروع، 1 پوند (454 گرم) كره را به مكعب برش دهيد و آنها را به يك تابه يا قابلمه بزرگ روي حرارت ملايم اضافه كنيد.
  • سپس اجازه دهيد كره ذوب شود و آن را به جوش بياوريد. با استفاده از يك قاشق سوراخ دار، هرگونه كف يا مواد جامد شير را كه روي سطح شناور هستند، برداريد.
  • اجازه دهيد روغن كرمانشاهي به مدت 15 تا 20 دقيقه حرارت ببيند، تا زماني كه مواد جامد شير شروع به فرورفتن به پايين كنند و به رنگ طلايي تيره درآيند. روغن گاوي نيز بايد بسيار معطر و با رايحه اي غني و آجيلي تبديل شود.
  • پس از آماده شدن، شعله را خاموش كنيد و اجازه دهيد روغن زرد براي چند دقييقه خنك شود.
  • در نهايت، از يك پارچه پنير يا فيلتر قهوه استفاده كنيد و روغن را در يك ظرف شيشه اي درب دار صاف كنيد.
  • روغن محلي خانگي را مي توان به مدت يك سال در دماي اتاق نگهداري كرد يا تا 2 سال در يخچال نگهداري كرد.

 

 

 

نتيجه گيري

 

  • روغن گاوي يك غذاي طبيعي با سابقه طولاني در مصارف دارويي و آشپزي است.
  • مزاياي پخت خاصي نسبت به كره دارد و مطمئناً اگر حساسيت يا عدم تحمل لبنيات داريد ترجيح داده مي شود.
  • با اين حال، هيچ مدركي نشان نمي دهد كه به طور كلي سالم تر از كره است. هر دو را مي توان در حد اعتدال به عنوان بخشي از يك رژيم غذايي سالم مصرف كرد.
  • تحت هر شرايطي روغن حيواني گاوي اصل را تمام روغن هاي موجود ترجيح دهيد و به يقين بدانيد كه سالم ترين روغن در جهان است.

 

قيمت روغن حيواني

 

قيمت روغن حيواني با توجه به شرايط توليد و كيفيت كره متفاوت مي باشد. طبيعتا قيمت روغن محلي كه از بهترين كره محلي توليد مي شود، با روغن هاي بازاري بي كيفيت تفاوت خواهد داشت. به شما توصيه مي كنيم كه به دنبال روغن محلي گاوي اصل كه در همين مقاله لينك ورود به فروشگاه شان را قرار داده ايم، باشيد و فقط بكر ترين را تهيه كنيد.

گياه شناسي

۳ بازديد

گياه شناسي

اولين نمونه هاي گوجه سبز در كشور فرانسه از درختان آلويي كه ميوه هاي سبز رنگ داشتند بدست آمدند. گوجه سبز نوع تغيير يافته اي از آلو‌هاي اروپايي مي باشد. گوجه سبز درختي خزان پذير به ارتفاع ??? الي ??? متر است كه در فصل بهار شكوفه هايي به رنگ سفيد و تقريبا قبل از ظاهر شدن برگ ‌ها توليد مي كند. بررسي دقيق از زبان كارشناسان نهالستان آلفا نهال.

ميوه گوجه سبز شكلي گرد و مدور و پوستي صاف و براق به رنگ سبز دارد كه البته در اثر ماندگاري بر روي درخت و رسيدن بيش از اندازه به سبز، زرد تغيير رنگ مي دهد و گاهي در برخي از قسمت هاي هاله ‌اي از رنگ صورتي، قرمز را نيز به شكل كم رنگ نشان مي دهد زماني كه به چنين رنگي در مي آيد از نظر طعم و مزه نيز ترشي آن كمتر مي شود.

اين درختان در سن ?-? سالگي به ميوه دهي قابل قبولي مي رسند و به طور كل عمري تا حدود ?? سال دارند، اما حداكثر توليد اقتصادي و ميوه ي آنان تا حدود سن ?? سال است. براي خريد نهال از جهاد كشاورزي ميتوانيد به سايت ما مراجعه كنيد.

انواع روش كاشت درخت گوجه سبز:

بديهي است كه براي باغداران آشنايي با بهترين روش كاشت گوجه سبز، اهميت فراواني دارد. پر استفاده‌ ترين روش گسترش درخت گوجه سبز، از نحوه ي پيوند عنوان مي‌شود. براي اين منظور از درختان با كيفيت، به‌عنوان پيوندك استفاده كرده و آلوچه روي پايه‌ي مناسب پيوند زده مي‌شود. اگر خاك محل كاشت سنگين و مرطوب باشد، پايه آلو بهترين گزينه براي اين كار است و در خاك‌ هاي قليايي و يا آهكي از پايه‌هاي دو رگه‌ گيري بادام و شليل استفاده مي‌شود.

البته هلو نيز مي‌ تواند گزينه‌ ي مناسبي براي پايه اين گياه باشد. كاشت هسته (Greengages) براي به دست آوردن پايه كاربرد دارد. از اين رو رسيدن ميوه روي درخت اهميت فراواني مي‌يابد. پس از چيدن آن قسمت گوشتي جدا شده و هسته كاملاً شسته مي‌شود. پس از قرارگيري بذرها در مكاني خشك با دماي معمولي، رطوبت آن به كلي از دست مي‌رود. سرمادهي براي هسته نيز به منظور كسب توانايي جوانه‌زني در روند كاشت گوجه سبز ضروري است.

كشت با هسته

در اين روش ابتدا ميوه بايد بر روي درخت برسد. سپس هسته از ميوه جدا مي شوند تا بقاياي ميوه كاملا حذف شود. پس از آن هسته ها را در محلي خشك و خنك قرار مي دهند تا كاملا خشك شود. بعد بايد سه ماه در خاك اره در دماي 5 درجه سانتيگراد قرار بگيرد تا نياز سرمايي آن برطرف شود و سپس در بستري مناسب، گرم، روشن و به دور از نور مستقيم خورشيد كشت شوند.

پيوند زدن

اين روش مرسوم ترين روش تكثير اين درخت بوده و در اين روش اواخر بهار يا اوايل تابستان كه درخت در مرحله پوست انداختن مي باشد پيوندك گرفته مي شود و بر روي پايه قرار مي گيرد. پيوندك بايد از درختي تهيه شود كه باردهي زياد دارد و كيفيت ميوه آن هم مناسب است. پايه اي كه انتخاب مي شود، بايد متناسب با شرايط خاك باشد. معمولا از درخت گوجه سبز حاصل از تكثير با هسته به عنوان پايه استفاده مي كنند. از درختان ديگر هم مي توان استفاده كرد مثل بادادم، زردآلو و… كه بسته به شرايط خاك دارد.

قلمه‌زدن درخت گوجه سبز:

روند كاشت نهال گوجه سبز؛ اهميت بسياري در تكثير آن دارد. از اين رو رعايت نكات اصولي در اين روش اهميت بسياري در باردهي و سوددهي آن خواهد داشت. بايد پس از خريد نهال مطلوب، ريشه‌هاي گياه درون سطل آب به مدت حداقل 2 ساعت قرار داده شوند. پس از اين مرحله بايد به بررسي ريشه براي حذف قسمت‌هاي نامعمول پرداخت. پخش ريشه‌ها و خلوت نمودن قسمت مركزي گياه به گردش اكسيژن در اين قسمت منجر مي‌شود. در ادامه بايد به حفر گودالي به پهناي دو برابر ريشه‌ها جهت كاشت درخت گوجه سبز اقدام نمود. اين گودال بايد با عمق اوليه گياه در خاك همسان باشد.

با بررسي تنه درخت مي‌ توان پي برد كه عمق قرارگيري گياه تا چه حدي بوده است. در ادامه درخت از سطل خارج شده و درون گودال قرار مي‌گيرد. گرفتن نهال با يك دست و پر كردن گودال با دستي ديگر در اين مرحله ضروري است. در اين مرحله بررسي خاك اهميت دارد. اين ناحيه نبايد خيلي گلي يا ماسه‌اي باشد.

هم چنين وجود مواد مغذي و يا لزوم افزودن خاك گلدان اوليه گياه در اين مرحله بايد بررسي شود. ريشه‌ها بايد تا پايين تنه به خوبي با خاك پوشانده شوند. از صاف بودن درخت پس از قرارگيري در خاك نيز بايد اطمينان حاصل نمود.

پس از قرارگيري كامل نهال گوجه سبز در گودال، روند آبياري آن آغاز مي‌شود و روي خاك با يك لايه كاه مالچ پوشانده خواهد شد. در اين مرحله نفوذ آب تا عمق مطلوب ضروري است. با بستن نهال تازه كاشت شده به يك چوب، پايداري و رشد آن كنترل مي‌شود. در سال سوم يا چهارم و با قطور شدن تنه، ديگر به اين پايه چوبي كمكي نيازي نخواهد بود.

آيا پرورش درخت گوجه سبز در باغچه امكان پذير است؟

براي برخي كه به ميوه اين گياه علاقه دارند، امكان كاشت آن در گلدان و يا باغچه‌هاي منازل را ارزيابي مي‌كنند. لازم به توضيح است كه بايد از انواع مناسب آن براي منظور كاشت نهال گوجه سبز استفاده نمود. رعايت شرايط آب و هوايي، جنس خاك، كود، هرس و مراقبت‌ها در دوره برداشت اهميت بسياري دارد.

نحوه‌ي آبياري نهال و درخت بالغ گوجه سبز:

در حين كاشت نهال گوجه سبز؛ آبياري منظم و عميق اهميت فراواني دارد به دليل آن كه گياه هنوز نا بالغ است.

در صورت عدم استفاده از روش‌هاي صحيح آبياري مي‌توان انتظار داشت كه گياه خشك شود يا ريشه‌هاي آن عمق بسياري پيدا كند.

درخت بالغ اين گياه به آبياري زياد نيازي نخواهد داشت گرچه در اين زمينه نبايد غافل شد تا هم چنان گياه با معضل خشكي مواجه نشود.

مشكل خشكي با ديدن كوچك شدن و چروك خوردن ميوه‌ها قابل رويت خواهد بود.

آفات و بيماريهاي درخت گوجه سبز

از بين آفات مي‌توان به آفاتي همچون شته، كنه‌هاي گياهي، شپشك‌هاي گياهي اشاره كرد و در بين بيماري‌ها نيز از انواع بيماري‌هاي لكه برگي قارچي و باكتريايي، پوسيدگي قهوه‌اي گل و ميوه‌هاي جوان، قانقاريا و پوسيدگي طوقه مي‌توان نام برد. براي مقابله با لاروهاي زمستان، بيل زدن و زير رو كردن خاك اطراف درختان مفيد است.

هر چقدر بيشتر از درخت و نهال خود مراقبت داشته باشيد كمتر دچار آفات و بيماري ها مي شود. آفات و بيماري هايي كه درخت گوجه سبز را تهديد مي كند عبارت است از؛  شته، كنه‌هاي گياهي،كرم آلو، زنبور سياه گوجه، شپشك‌هاي گياهي و

درخت گوجه سبز ممكن است با بيماري هاي قارچي و باكتريايي مختلف مثل قانقاريا و پوسيدگي طوقه و يا گل هم درگير شود كه سلامتي درخت و ميوه هاي آن را به خطر مي اندازد.

براي حفظ سلامت درخت بايد در زمان مناسب درخت سمپاشي شود تا از اين خطرات احتمالي پيشگيري به عمل آيد.

كرم آلو: اين آفت جوانه ها را مورد حمله قرار مي دهد. بدين صورت كه كرم ها وارد ميوه شده و از گوشت ميوه تغذيه مي كنند. ميوه چون مي خواهد به اين موضوع عكس العمل نشان دهد از داخل خود صمغي ترشح مي كند.

شپشك سان خوزه: اين آفت علاوه بر گوجه سبز سيب، گلابي و هلو را نيز مورد خسارت قرار مي دهد. اين شپش خرطوم خود را در نسج گياه فرو مي كند و خسارت ايجاد مي كند.

زنبور سياه گوجه: ميزبانان اين آفت گوجه سبز، زرد آلو و آلو هستند كه لارو يا كرم اين حشره از مغز و هسته آن ها استفاده مي كند.

باغداري و مراقبت‌هاي لازم از آفات و بيماري‌هاي درختان گوجه سبز

در مرحله كاشت درخت گوجه سبز؛ مراقبت‌ هاي داشت اهميت بسياري در بهبود بارداري و افزايش طول عمر گياه دارد. براي مقابله با زنبور گوجه، مبارزه شيميايي پيشنهاد مي‌گردد. البته اين امر بايد با هماهنگي از طريق كارشناسان حفظ نباتات و نيز كلينيك‌هاي گياه پزشكي صورت پذيرد. براي استفاده از سموم دفع آفات، اطلاع از ميزان دقيق آن حائز اهميت است.

همچنين شته‌ها كه نوعي حشرات مكنده هستند، در اواسط فروردين در پشت برگ‌ها و يا حتي روي شاخه‌هاي درخت قابل رويت هستند. تغذيه اين حشرات از شيره گياه، پيچيدگي برگ‌ها، سرشاخه‌ها، ترشح عسلك و دوده‌اي شدن برگ‌ها را منجر مي‌شود كه ريزش شكوفه‌ها و يا ميوه‌هاي تازه را به همراه خواهد داشت.

از اين رو به كارگيري حشرات شته خوار براي دفع اين آفت نظير كفشدوزك، زنبورها، مگس‌هاي پارازيت و بالتوري‌هاي شكارگر براي كنترل طبيعي آن جايگزين مناسبي براي محصولات شيميايي خواهد بود. البته اگر كنترل آن با روش طبيعي ممكن نبود، استفاده از سپماشي به صورت مه‌پاشي با فشار اندك، راه حل جايگزين عنوان مي‌شود. براي رفع شپشك‌ها از تنه اين درخت گوجه سبز نيز مبارزه مكانيكي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

به اين صورت كه پاك كردن تنه‌ها و شاخه‌هاي اصلي با اسكاچ نرم و حذف سرشاخه‌هاي آلوده انجام مي‌شود. در صورتي كه اين راه پاسخگوي مشكل نباشد، هم چنان استفاده از گزينه سموم شيميايي به‌صورت كنترل شده امكان‌پذير خواهد بود.

خاك

گوجه سبز براي رشد به خاك لموني نياز دارد. البته اين درخت توانايي تحمل هر نوع خاكي را به شرط زهكش مناسب دارد و مي تواند در خاك هاي مرطوب و سنگين هم رشد كند. اما به طور كلي در خاك غني از مواد غذايي با زهكش مناسب بهترين رشد را دارد. در ضمن درخت به آب ايستايي نيز حساس است.

دما

با توجه به رقم درخت و اين كه بومي نواحي معتدل سرد بوده قادر است سرما را تحمل كند و براي گلدهي و ميوه دهي نياز به يك دوره سرما دارد. البته قادر است دماي زياد را نيز تحمل نمايد. به طور كلي در زمستان دماي تا -30 درجه سانتيگراد و در تابستان تا حدود 40 درجه را در صورت نبود تنش خشكي و كم آبي قادر است تحمل كند.

آبياري

پس از كاشت نهال گوجه سبز و در طي سال اول بعد از كاشت مي بايست آبياري به شكل منظم و مرتب انجام شود تا ريشه هاي درخت به خوبي توسعه پيدا كنند. يعني هفته اي دو مرتبه به شكل عميق آبياري شود. در طي فصل رشد مي توان اين درختان را هر ?-? هفته يكبار به شكل عمقي آبياري كرد. آبياري مناسب موجب رشد و ميوه دهي خوب و ميوه هاي پر آب مي شود.

شرايط اقليمي و خاكي

از نظر مقاومت در برابر سرماى زمستان، انواع آلو و گوجه سبز مشابه سيب وآلبالو هستند و نيازهاى سرمائى آنها بر حسب رقم با 500 تا 1800 ساعت دماى كمتر از 7 درجه سانتيگراد برآورده مي شود‌.

اين گياهان به طور كلى خاك هاى لمونى شنى را ترجيح مي دهند و خاك هاى سنگين و مرطوب را بهتر از ديگر ميوه هاى هسته ‌دار تحمل مي كنند.

شرايط كاشت

بر حسب ميزان رشد آن، فاصله درختان آلو و گوجه ?-? متر مي باشد. در كشورهاى خارج توانسته اند در شرايط بسيار مناسب تا ?? تن در هكتار محصول برداشت كنند ولى در ايران معمولاً ميزان محصول از ?-? تن در هكتار بيشتر نمي شود.

خاك و كود مورد نياز درخت گوجه سبز :

اگرچه اين درختان خاكي غني با زهكش خوب را ترجيح مي‌دهند، اما اگر زهكش خاك خوب باشد تقريبا هر نوع از خاك را تحمل كرده و در آن رشد مي‌كنند. هنگام كاشت نهال و براي پر كردن گودال محل كاشت مي‌توان از مخلوط خاك معمولي، خاك برگ، ?? درصد شن استفاده كرد. در باغات تجاري درختان گوجه سبز بدين صورت براي كوددهي عمل مي‌شود كه ابتدا هنگام احداث باغ و براي درختان جديد كاشته شده از ??? گرم كلسيم آمونيم نيترات، ??? گرم سوپر فسفات، ??? گرم موريت پتاس و ?? كيلوگرم خاك برگ استفاده مي‌شود. سپس به ازاي هر سال از سن درخت همين مقدار به مقادير فوق اضافه مي‌شود.

انواع هرس درخت گوجه سبز:

به‌منظور حذف شاخه‌هاي آفت زده و يا خشك، براي هوادهي بهتر گياه، ايجاد تعادل بين شاخه‌ها و ريشه، جوان‌سازي درخت براي باردهي بهتر و بسياري دلايل ديگر هرس نمودن درخت ضروري است.

از اين رو پس از كاشت درخت گوجه سبز، تا سن پنجم احتياج زيادي به هرس احساس نمي‌شود اما پس از اولين كاشت به سربرداري آن نياز خواهد بود. هرس اين درخت در حالت ميانه بوده يعني نه زياد و نه كم است. ساقه‌هاي نرك، در رويش سالانه، سبز و منعطف مي‌شوند كه پس از انجام هرس‌هاي شديد اين پديده ظهور مي‌كند. براي تحريك گياه در صورت كاهش ميوه دهي، سرزني آن پس از چند سال باردهي اهميت فراواني دارد. لازم به تذكر است كه كوددهي زياد به همراه هرس شديد مي‌تواند به كاهش باردهي و توليد بيش از اندازه شاخه‌هاي گياه منجر شود.

همچنين ميتوان از انواع محصولات زير هم كه ارقام گردو ميباشند براي كاشت استفاده كرد.

https://alphanahal.ir/walnut-seedlings/

بهترين دستگاه آسياب قهوه صنعتي ترك

۴ بازديد

: بهترين دستگاه آسياب قهوه صنعتي ترك

 

بهترين دستگاه آسياب قهوه صنعتي ترك چه دستگاهي است؟ آيا دستگاه آسياب قهوه صنعتي ايراني مي تواند امكاناتي مشابه برندهاي گرايندرهاي صنعتي خارجي داشته باشد. همانطور كه  مي دانيد آسياب صنعتي قهوه يكي از ملزومات مهم براي كافي شاپ ها و مراكز مرتبط با قهوه مانند قهوه فروشي و ... محسوب مي شود. گرايندر قهوه به منظور استفاده در اين مراكز لازم است حتماً صنعتي و با عملكرد خوب باشد. زيرا مصرف و كيفيت قهوه در اين مدل كسب و كارها بسيار بالا و حياتي است.

با توجه به تنوع اين دستگاه ها در ابعاد و اندازه هاي متنوع مي توانيد بهترين دستگاه آسياب قهوه ترك را با توجه به بودجه و نياز خود انتخاب كنيد.

 

چرا دستگاه آسياب قهوه صنعتي

همانطور كه مي دانيد آسياب قهوه صنعتي بيشتر به منظور داشتن قدرت و ظرفيت بالا مورد استفاده قرار مي گيرد. زيرا با اين آسياب به راحتي مي توانيد حجم زيادي از قهوه را در چند دقيقه با كيفيت بالا آسياب كنيد. همين جا لازم است يادآوري كنم هر گرايندر صنعتي قهوه چنين قابليتي را ندارد و ممكن است نتواند آسياب قهوه صنعتي ترك را در برنامه خود داشته باشد در اين صورت اين مدل از برندها نمي توانند همه نياز شما را در كسب و كارتان فراهم كنند و به زودي شما مجبور به خريد دستگاه ديگر خواهيد شد. از اين رو قبل از خريد حتماً دقت لازم به مساله را داشته باشيد.

d7_5cb9.jpg

در نظر داشته باشيد تيغه هاي دستگاه بايد به گونه اي باشد كه بتواند ريزترين آسياب مثلاً آسياب قهوه ترك را به صورت پودر يكدست و يكنواخت تحويل دهد. علاوه بر اين داشتن فن خنك كنندگي براي گرايندر صنعتي قهوه يك امر ضروري است زيرا اين دستگاه با داشتن محزن بزرگ و حجم زياد قهوه به صورت ناخودآگاه گرم مي شود و همين گرما مي تواند به سرعت روي آسياب شدن دانه هاي قهوه تاثير بگذارد به بيان ساده تر باعث برشته شدن قهوه و از دست رفتن طعم و مزه اوليه آن مي شود. د راين صورت شما مجبور هستيد دستگاه را خاموش كنيد و كار خود را تا زمان سرد شدن دستگاه متوقف نماييد كه اين يعني هما از دست رفتن زمان و انرژي!

اما اين مساله براي گرايندر صنعتي قهوه كه داراي فن خنك كنندكي است پيش نمي آيد! زيرا فن دستگاه، فوراً دستگاه را در حين كار خنك نگه مي دارد و شما در ساعت هاي طولاني هم مي توانيد آسياب خود را با همان كيفيت اوليه داشته باشيد.

7 نكته مهم براي خريد گرايندر قهوه صنعتي

براي خريد گرايندر صنعتي خوب لازم است نكات مهمي را در نظر داشته باشيد برخي از نكات در قسمت هاي قبلي ذكر شد اما اگر بخواهيم اين نكات را دسته بندي كنيم به شرح زير مي باشد از جمله:

  • توجه به مكان استفاده

توجه به نوع مكان و فضاي موجود شما مي توانيد بهترين انتخاب را پيش روري شما بگذارد. زماني كه شما يك مغازه كوچك داريد قطعاً بايد دستگاه انتخابي شما نيز متناسب با اين فضا تهيه شود. خوشبختانه نمونه هاي صنعتي حرفه اي در سايزهاي كوچك نيز تعبيه شده اند و شما مي توانيد اين دستگاه ها را در برنامه خريد خود داشته باشيد.

  • يكدست بودن قهوه

يكي از مهم ترين ويژگي هاي آسياب صنعتي خوب، بالا بودن دقت آن است. بدين معنا كه گرايندر صنعتي قهوه بايد بتواند دانه هاي قهوه را  به صورت يكدست و يدون هيچ گونه ريزي و درشتي ارائه دهد. اين دقت مي تواند در كيفيت دم آوري قهوه هم بسيار تاثير گذار باشد افرادي كه به صورت حرفه اي در كار باريستوري فعاليت مي كنند مي دانند يكي از مهم ترين ويژگي هاي قهوه خوب، فارغ از دم آوري، داشتن آسياب مناسب و يكدست است و مي تواند روي طعم و مزه قهوه بسيار اثر گذار باشد. اين تيغه هاي آسياب هستند كه مي توانند اين نقش پررنگ را براي آسياب كردن بد يا خوب داشته باشند.

  • ظرفيت خوب آسياب قهوه صنعتي

همانطور كه مي دانيد ظرفيت آسياب هاي صنعتي قهوه نسبت به آسياب هاي خانگي بيشتر است. اما همين ظرفيت هم در آسياب هاي متنوع صنعتي متفاوت مي باشد برخي از آسياب هاي صنعتي ظرفيت بالايي ندارند و برخي ديگر از مخزن بزرگ براي آسياب بهره مي برند. با توجع ب اينكه خريد اين مدل دستگاه بيشتر به منظور آسياب هاي زياد است بنابراين توجه به ميزان مخزن و ظرفيت حائز اهميت است.

  • قدرت موتور دستگاه  گرايندر صنعتي

يكي ديگر از موارد ضروري در كنار داشتن تيغه هاي عالي، قدرت موتور بالا در دستگاه گرايندراست. همانطور كه مي دانيد دانه هاي  قهوه بسيار سخت هستند و براي آسياب آن نياز به قدرت بالايي است هر چقدر موتور قدرتمند و با توان بالا تعبيه شده باشد اين كار به سادگي اتفاق مي افتد و درعمر و دوام دستگاه نيز تاثير گذار است.

  • تنوع در درجه بندي

داشتن تنوع در درجه بندي آسياب مي تواند يكي از مهم ترين نكات خريد باشد. زيرا شما براي دستگاه هاي مختلف دم آوري قهوه مانند اسپرسو و ... نيازمند داشتن تنوع آسياب با درجه ريز و درشت هستيد. هرچقدر اين درجه بندي بيشترباشد قدرت مانور شما نيز بيشتر خواهد بود. در نظر داشته باشيد برخي از آسياب هاي صنعتي درجه بندي زيادي ندارند و دست شما براي آسياب باز نيست.

  • ضمانت و خدمات پس از فروش

بعد از بررسي همه موارد عملكرد از جمله تيغه، قدرت موتور، دقت و سرعت به همراه ظرفيت و درجه بندي لازم است ختماً به ضمانت و خدمات پس از فروش آسياب نيز توجه داشته باشيد. با توجه به روند تحريم هاي ايران، امروز تعمير و نگهداري دستگاه هاي خارجي بسيار پرهزينه و سخت مي باشد. برخي از افراد محبور هستند به خاطر نبود قطعه دست به خريد مجدد بزنند. از اين رو بهتر است از همين ابتداي كار به اين مساله را در خريد خود توجه داشته باشيد. دستگاه گرايندر صنعتي با طول زمان نيازمند تعمير و نگهداري است مثل تمام وسايل برقي از اين رو بايد اين هزينه مقرون به صرفه و مناسب باشد.

 

 

گرايندر صنعتي قهوه ترك ايراني يا خارجي

با توجه به  موارد ذكر شده و وجود تنوع در بازار دستگاه‌هاي آسياب قهوه بهتر است براي خريد آسياب قهوه صنعتي در ابتدا به بودجه خود توجه داشته باشيد. دستگاه‌هاي آسياب قهوه ايراني و خارجي همچون تمام لوازم‌هاي ديگر، در قيمت‌ها و سايزهاي مختلفي در بازار موجود هستند كه با در نظر گرفتن همه جوانب ذكر شده به همراه بودجه، شما مي توانيد بهترين انتخاب را داشته باشيد.  حتماً فبل از خريد خريد بايد اطلاعات خود را از اين دستگاه‌ها بالا ببريد تا بتوانيد بهترين گزينه انتخاب كنيد. يكي از مهم ترين سوالات مشريان اين است كه آيا گرايندر صنعتي قهوه ايراني مي تواند مشابه برندهاي خوب خارجي باشد؟ آيا خريد يك آسياب قهوه صنعتي ايراني به صرفه است يا نه؟ بايد همين جا يادآوري كنم در سال هاي اخير صنعتي قهوه در ايران رشد چشمگيري داشته است و برخي از برندهاي توانسته اند عملكرد بسيار عالي و حتي بهتر از برندهاي خارجي داشته باشند. يكي از برندهاي ايراني كه آسياب هاي صنعتي و نيمه صنعتي آن از همه نظر فوق العاده است، آسياب قهوه يوكار مي باشد. اين برند با داشتن همه آيتم هاي خوب يك آسياب به همراه ضمان و خدمات پس از فروش توانسته بهترين عملكرد را در بين آسياب هاي ايراني داشته باشد و چندين بار صاحب رتبه در نمايشگاه هاي نوشيدني و قهوه ايران باشد. براي مشاهده مشخصات آسياب قهوه صنعتي يوكار و يا قيمت روز اين مجموعه مي توانيد به سايت uokar.ir  مراجعه كنيد.

انواع آسياب هاي قهوه صنعتي خارجي

آسياب قهوه بوش
برند بوش يكي از مشهورترين برندهاي دنيا است و آلماني است. اين شركت انواع لوازم برقي‌ توليد مي كند كه يكي از آنها دستگاه آسياب قهوه مي‌باشد. آسياب قهوه بوش مدل MKM6003 يكي از اين دستگاه‌هاي اين برند است.

آسياب قهوه هميلتون
آسياب هميلتون هم يكي از برندهاي آمريكايي است كه از استانداردهاي جهاني پيروي مي كند. اين برند داراي چندين دستگاه‌ آسياب قهوه متفاوت است كه به بازار عرضه شده اند و هر كدام قابليت هاي خاصي دارند.

آسياب قهوه مونوتك
آسياب مونوتك نيز داراي آسياب قهوه‌ مختلفي است.

سخن پاياني:

با توجه به اينكه آسياب هاي خارجي، وارداتي هستند و بر اساس دلار محاسبه مي شوند به همين دليل قيمت بسيار بالايي نسبت به آسياب هاي ايراني دارند. از اين رو پيشنهاد ما انتخاب يك گرايندر آسياب قهوه صنعتي با كيفيت خوب ايراني است كه بتواند ضمانت و خدمات پس از فروش نيز ارائه دهد. از اين رو شما مي توانيد بهترين آسياب را با هزينه مقرون به صرفه اي بخريد و از بابت تعمير و نگهداري هم خيالتان راحت باشد. يكي از آسياب هاي محبوب و مشهور ايراني كه توانسته تمام استانداردهاي جهاني را مشابه برندهاي خارجي داشته باشد و درجه بندي بسيار متنوع به همراه مورتور پرقدرت و فن خنك كنندگي، تيغه هاي بسيار عالي، خدمات پس از فروش و نمايندگي در سراسر كشور تامين كند برند يوكار است. اين برند در سه نمونه آسياب قهوه صنعتي يوكار، آسياب قهوه نيمه صنعتي يوكار و آسياب قهوه حرفه اي كوچك توليدات عالي داشته است وكه هر سه نمونه قابليت دستگاه آسياب قهوه صنعتي ترك را دارند. علاوه بر اين جالب است بدانيد تنها آسيابي كه توانسته پرتي قهوه را به حداقل (به صفر برساند) همين آسياب مي باشد و بسيار مورد توجه بازار داخلي و خارجي قرار گرفته است.

منبع:  https://www.shomanews.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-89/1029260-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%A8-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9